19.8.-12

Vuodatuksen ongelmat toi oman taukonsa osan ilmestymiseen, mutta sen lisäks mulla oli töitä ja sitten alko koulu ja jotenkin vaan innostus hiipu hetkeks. Nyt kuitenkin taas ihan huipulla ja uutta osaakin saatiin viimein ;)! Kuvasta lukemaan. Älkääkä unohtako taloesittelyä, jonka tein tässä samalla, joka on ennen 7. osaa. Sinne TÄSTÄ.




2.7.-12

Taasen uutta osaa, niitähän on jo puoli tusinaa ;)!

 

1.7.-12

Korjailin pari pientä kirjoitusvirhettä edellisistä osista :). Ja hei heinäkuu jo :D!

 

28.6.-12

Piti jo osan lopussa kysellä, mutta tietenkin unohdin: Onko parempi sanoa Pippalle vai Pipalle, kun tytön nimi on Pippa?

Ja kertokaahan myös mielipiteitä kenet haluaisitte perijäksi! Olen aika varmasti asian päättänyt, mutta olis kiva kuulla muidenkin mielipiteitä ;).

 

27.6.-12

Viides osa on valmis :)! Kuvasta lukemaan:

 

20.6.-12

Jopa töiden ohella saan näköjään sittenkin vain ilmestymään osia :D. Tässä neljättä:

 

17.6.-12

Uusi osa jälleen :)! Huomatkaa myös taloesittely, joka ilmestyi toisen osan jälkeen!

 

16.6.-12

Tein pienen taloesittelyn, kun sitä kaipailtiin :). Tästä.
Eilen illalla mun piti vaan käydä nopeesti ottaan talokuvat ja laittaan ne tänne, mutta se siitä vähän venähti ja rupesin pelaan osaa eteenpäin sinne kahteen yöllä :D. Eli kolmaskin osa siis edistyy ;).

 

14.6.-12

Toinen osa on luettavissa! Klik kuvaa:

 

10.6.-12

Ensimmäinen osa on nyt valmis :)! Kuvasta lukemaan:

 

9.6.-12

Moi! Vuodatuksen kanssa on ollut nyt vähän liikaakin säätöö, mutta sain viimein kaikki sivulaatikot ja cboxin toimiin. En tiedä johtuko se sitten nettiselaimesta, kun omalla koneella on vaan Chrome, mutta nyt tulin tekemään kaiken alusta toisella koneella Firefoxilla. Vaikeuksien kautta voittoon :)!

Kunhan vaan saisin sitten omalla koneellani näkymään kuitenkin seuraavat tekstit, eli osat. Aloittaja Vilma on piakkoin valmis ja pääsette näkemään esimakua hänestä ;)!

Tässä tuleva aloittaja, Vilma :

Photobucket